Oslomesterskap 2009

Det pene været til tross, helgen 8.-10. mai inviterer Stjernen Sjakklubb til Oslomesterskap Individuelt og de beste opplevelsene vil være innendørs.

Stjernen Sjakklubb tar påmeldinger på nettet.  De lover mye sjakk for startspengene og fine premier i det som blir vårens thriller. Oslomesterskapet er blant de turneringene i kretsen der du får anledning til å spille lange partier uten å reise bort.

De siste årene har arrangørene av mesterskapet som går på rundgang blitt belønnet med gode resultater. Året 2007 da Sjakklubben 1911 arrangerte stakk klubbens kasserer Torstein Bae av med den gjeve prisen. Oslo Schakselskap vant nytt medlem og Oslomester i år 2008 da innflytter og lege fra Kroatia, Vanja Cengija, tok turen innom selskapets lokaler og slo alle.

Hvem blir Oslomester 2009!

Det er stengt for kommentarer.