Høstsjakken i gang

Onsdager kl. 16:30 stiller kretsleder fram til desember på Stovner Bibliotek og er sjakkinstruktør for barna. Tilsvarende har uttallige barnesjakkgrupper startet på skoler, skolefritidsordninger, samt i sjakklubben. Der er de voksne godt igang med klubbmesterskap. Det er høst!

Sjakk etterspørres på høsten, og derfor har flere av klubbene behov for sjakkinstruktører som vil tjene ekstra slanter. Sjakkselskapet går til det skritt å annonsere på sine nettsider. I Follo SK har Anders gitt 61 sjakk-DVDs til klubben slik at de andre medlemmene kan låne hjem. De fleste klubbene er i gang med de første rundene i høstturneringen, og har du vært treig med å melde deg kan det være en samtale med turneringsleder hjelper… kanskje du kan spille inn noen ekstra partier og starte sent.

Det er stengt for kommentarer.