Sjakkliv i øst og vest

Unge entusiaster møtte opp på Haugenstua Senteret.
Reklame for sjakklubben.


En av kretsens minste sjakklubber stiller opp på markedsdager i bydel Stovner, og SK 1911 gjør stormskritt mot Landsturneringen i sommer.

Menneskene på Haugenstua Senter fikk møte Stovner SK når klubben under årets markedsdager stilte med både brett og instruktører. Klubben reklamerte for klubbkveldene hver onsdag på Stovner bibliotek, først dro de til torget på Haugenstua og uken etter gjentar de suksessen på Nedre Fossum Gård. Helgen ble en stor suksess, barn og voksne hang rundt og utfordret klubbens medlemmer, hverandre, og lokalavisen tok masse bilder. 

Stovner SKs seniorleder Kristian Kristiansen kunne glede seg over godt vær når markedsdagene på Haugenstua markerte alt bydel Stovner har å tilby. Barn og liv rundt det store brettet sikret oppfølging av journalistene tilstede, og spørs om klubben fikk et par nye medlemmer på arrangementet?

Lokalavisen fulgte med.
Lokalavisen fulgte med.

Like iherdig arbeider hundreårsjubilanten SK 1911 på andre siden av byen for å sikre tidenes beste Landsturnering i Njårdhallen. Vi nærmer oss påmeldingsfristen, og flere av stjernene har allerede varslet at de kommer til Oslo i juli. 

Kommer du?  Sjekk ut nettsidene til årets Landsturnering, meld deg på og betal avgiften før 1. juni.

Det er stengt for kommentarer.