Trappetrinn påmelding til Landsturneringen 2009

Årets Landsturnering i Bergen lover ny rekord og virker bedre organisert enn på lenge. Følg med på påmeldingsfrister som biter!

Akvariettur
Akvariettur
Frist til påmelding på Landsturneringen 2009 er passert, i det minste første frist.  For en ekstra avgift kan du fortsatt melde deg på til årets største sjakkturnering i Norge.  Datoer du må følge med er 15. juni og siste frist 29. juni. Arrangørene varsler at absolutt siste og dyreste påmeldingsfrist er 4. juli – selve startsdato.  De som er såpass sene risikerer imidlertid å bli avvist hvis arrangementet krever det og selvsagt koster det mer.  Arrangørene belønner de som er tidlig ute, og det vil hjelpe Bergen SK ha forutsigbare rammer og bedre forutsetninger til å lykkes.

Bergen er såpass stort at reisefølge har mye å velge mellom mens sjakkspillerne i familien sitter konsentrert over brettet. Barn på Landsturneringen har også i år tilbud om å delta på sjakkleir med kvalitetstrening, samt fotball og kultur.  Programmet har både tur til Brann stadion,  Vil Vite-senteret og Akvariet.

Bergen SK tilbyr flere muligheter til påmelding: Se mer informasjon på nettsider.

Det er stengt for kommentarer.