Eksklusiv perle til minne for Svein Johannessen

Datteren Ronja var med på premieutdelingen.
Ronja hjalp til med mange andre.

GM Emanuel Berg vant da sjakkselskapets nestor Ole Christian Moen takket for avvikling av den femte stormesterturnering til minne for Svein Johannessen.  Siden ingen av arrangørene er medlemmer i klubben minnet han til allmenn fornøyelse om at de har lovet minst ti år . 

Sjakkselskapet åpner lokalene sine og gir en beskjeden støtte til hva som ligner meget på en eksklusiv stormesterturnering for arrangør IM Bjarke Sahls omfattende vennekrets. Lokalene begrenser deltakerlisten og naturlig nok fortjenesten.

Arrangementet ville ikke være mulig uten utstrakt innsats fra frivillige som åpner hjemmene sine for spillere fra New York, Nederland og diverse nordiske naboer.  Kretsen støtter også turneringen. Sju stormestere medvirker til at minimal innsats for å reklamere turneringen er påkrevd. Allerede før premieutdelingen er påmeldingslisten til neste års gjensyn nære fylt.

Du kan lese alt om turneringen på egne nettsider, samt få et referat hos klubben.

Det er stengt for kommentarer.