Stormesterturnering i Oslo 2012

Sjakkentusiast, sjakkdommer og krimforfatter Hans Olav Lahlum har bestemt seg for å arrangere nok en åpen Stormesterturnering i Oslo 2012.  Jippie!

Fjoråret var fylt med fine sjakkopplevelser i Oslo, og i disse dager ble det kjent at Lahlum har bestemt seg for å gjenta Oslo Chess International 2012.

Landsturnering i Njålhallen og blindesjakk mot verdensener GM Magnus Carlsen var blant opplevelsene byen bød på i 2011. En av de beste sjakksportslige utfordringene derimot var en åpen stormesterturnering på Olav Thon hotellet ved Ullevål Stadion.  IM Frode Elsness benyttet seg av dette og tok ett GM-napp. Skuffende deltakelse gjorde at turneringen led økonomisk. Nå har Lahlum bestemt seg for å gjenta den sportslige suksessen. Dermed har kretsens sjakkspillere en ny sjanse til å konkurrere med de aller ypperste.

Husk og meld dere på!

Det er stengt for kommentarer.